Ny hjemmeside

Da jeg nu har valgt at blive fuldtidsfotograf og har startet mit eget firma, skulle jeg selvfølgelig også have en tilhørende hjemmeside. Og den er netop gået i luften.IMG_0486_1 Jeg har ikke nået at få alt klart endnu, men i løbet af de næste par uger, vil den løbende blive opdateret bl.a. med eksempler på nogle af de forskellige typer af billeder og reportager, som jeg laver. På denne nyhedsside vil der af og til blive lagt nyheder ol. ind – bl.a. vil der en gang om måneden komme et indlæg med udvalgte billeder fra den foregående måned. Hvis du ønsker at få besked, når der er nyt, kan du tilmelde dig “Få nyheder via email” i panelet til højre. Hvis der er noget du savner her på hjemmesiden, eller hvis du i øvrigt har kommentarer, så er du meget velkommen til at bruge kommentarfeltet under dette indlæg eller sende mig en mail. Og så fik jeg i øvrigt også lige truffet er rask lille beslutning om, at disse små blodblomme-blomster kom til at figurere som mit logo – håber I synes om dem.Blodblomme0198

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s