Billeder fra en byggeblads

I tirsdags havde jeg en opgave, hvor jeg skulle tage billeder på en byggeplads. Det har jeg aldrig prøvet før, men det var en sjov udfordring.

SG1_1991Iført hjelm og sikkerhedssko listede jeg rundt med mit kamera for at prøve at finde de gode motiver mellem stilladser og byggematerialer. Det er jo noget lidt andet, end de blomsterbilleder, jeg plejer at tage, men heldigvis lykkedes det mig alligevel at komme hjem med nogle billeder, jeg synes er fine. Nogle af dem skal vises i en anden sammenhæng, så dem venter jeg med at lægge på siden her, men man kan se nogle af de andre billeder jeg tog her

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s