Op- og nedture

Jeg kom i tanke om nogle billeder, jeg tog for et par år siden – af en snegl. Den var på vej hen over en bølget tagplade.  Ud over at jeg godt kan lide det første billede her af sneglen i profil – farverne og det næsten grafiske udtryk – så synes jeg, at det sammen med det næste billede fortæller en lille historie, som på en eller anden måde appellerer til mig.

IMG_0563_4

Jeg tror ikke, den selv havde forudset, hvor mange op- og nedture, der ventede forude, og selvom snegle sikkert heller ikke skænker den slags mange tanker, så kan jeg alligevel ikke lade være med at få lidt ondt af den.

IMG_0574_3Vi har nok allesammen haft dage i vores liv, der kan føles lidt som sneglens lange vandring.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s