Så kom jeg på postkort :-)

Det er godt nok nogen, jeg selv har fået trykt, men det føles nu alligevel ret godt, at stå med sådan en stak blanke farvestrålende kort i hånden 

postkort1I morgen skal jeg afsted til Fagmessen for Blomsterhandlere og Havecentre i Odense, og med mine mange års erfaring udi fotografering af blomster og haver, tænker jeg, at der måske er mulighed for at møde nye samarbejdspartnere. Og frem for et lille visitkort, synes jeg, at et postkort til lejligheden kunne være lidt mere festligt.

Jeg skal følges med Gitte Højbjerg fra Magasinet VoresVilla, som jeg gennem det sidste 1½ års tid har været freelance fotograf og have-skribent for. Det er altid en fornøjelse at være sammen med Gitte, og der vil helt sikkert være masser af have-inspiration på messen, så det skal nok blive en rigtig god dag.

SG1_5522

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s