Nyt lys

Jeg har brug for bedre lys, der er let at tage med, når jeg er på farten, så nu har jeg købt mig en ny lækker speedlight, et stativ til den, der ikke vejer og fylder så meget, og en mindre octagon softbox (60 cm), der slås ud som en paraply. Speedlight’en får fast plads i tasken, men resten skal jeg lige have fundet en nemt transportabel løsning til – det er jo ikke noget, jeg behøver at have med til daglig, men på den anden side skal det være så let lige at tage med, at det ikke afskrækker mig, hvis jeg tænker, at jeg måske kunne få gavn af det.

Jeg har ikke fået leget så meget med Octa-boxen endnu, men jeg regner med at tage revanche, når min datter kommer hjem efter weekenden. Til gengæld havde jeg den nye speedlight med en tur i haven her til morgen for at se, om jeg kunne få kastet lidt mere lys over vintergækkerne i den tunge grå morgendis.

SG1_7742_3JSG1_7740_1eg plejer faktisk aldrig at brug flash på mine blomsterbilleder, men jeg tror godt, jeg kunne fristes til at lege lidt mere med det fremover. Det lille billede her er samme motiv, også fra i morges, men uden flash.

Jeg må jo indrømme, at jeg har hang til solskinsbilleder – også selvom solen evt. skal have lidt assistance.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s