Kurser i have- og blomsterfotografering

I sidste (og i forrige) weekend har jeg afholdt kursus i have- og blomsterfotografering for foreningen Praktisk Økologi. Jeg har altid godt kunne lide at undevise, men det er faktisk første gang jeg underviser i dette emne. Jeg tænker dog ikke, at det skal være sidste gang, så jeg går og pønser på at lave nogle flere kurser, evt. i min egen have, hvis der er interesse for det.

SG1_2736

Jeg skal nok reklamere for dem her på hjemmesiden, men hvis du allerede nu ved, at du kunne være interesseret i at deltage, eller hvis du er med i en havekreds eller en anden forening, der kunne tænke sig, at jeg kom ud med et kursus, så må du endelig sige til.

Det er egentlig lidt misvisende at vise et billede, hvor vi sidder inde, for det meste af tiden blev brugt ude i haverne bevæbnet med kamera – lige fra iPhone og lommekameraer til de mere avancerede med spejlrefleks. Billederne blev dog løbende lagt ind på computerne, så vi kunne se dem igennem sammen og give feedback.

Og tak til jer der deltog på de to kurser – det var virkelig en fornøjelse at undervise jer :-)

Tilføjet senere:

Jeg har nu lavet en side med mere info om mine kurser og foredrag. Se den her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s