Video med mig foran kameraet

Min datter er gået igang med at lave små videoer fra min have. Den var egentlig kun ment som en prøve for at se, om det fungerede med den nye mikrofon, men selvom jeg hverken havde fået vasket håret eller lagt makeup’en, så synes jeg den er blevet så god, at jeg alligevel drister mig til at vise den her.

Det er i øvrigt planen, at min datter vil starte på Film- og TV-produktions-linjen på Medieskolerne i Viborg efter nytår, og i dag er hun fast med som assistent på mange af mine foto-opgaver. Det bliver godt nok svært at skulle undvære hende, når hun rykker til Viborg – men lige nu glæder jeg mig bare over det fantastiske samarbejde, vi har :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s