Scanpix

Jeg er for et par uger siden begyndt at levere billeder til Scanpix, der er Danmarks største billedbureau.

Det er ikke så mange, jeg har nået at lave endnu, da jeg dels desværre har ligget syg med noget influenza-agtigt og dels har haft en del at se til med andre opgaver, men når der kommer en mere stille periode i firmaet, er det planen, at jeg skal ud og lave en masse billeder til Scanpix, som de forhåbentlig kan sælge, så jeg kan få en lille side-indtægt der.

S-togOg så har jeg i øvrigt lige opdaget, at de allerede har solgt det allerførste af mine billeder, nemlig det man kan se her af et S-tog på Hovedbanen :-)

5 thoughts on “Scanpix

  1. Tak Morten :-)
   Hvis det er billederne fra byggeriet af Korsbæk på Bakken, så tror jeg, de fleste (måske nok alle de viste) er taget med Nikkor 24-120 mm (f/4G ED VR). Det er en fin all-round, men jeg savner at kunne lave en mindre dybdeskarped, så i dag er det primært min 50 mm (f/1,8), som jeg render rundt med, når jeg ikke orker at slæbe det hele med mig (bl.a. billedet her fra Hovedbanen), og den har også den fordel, at den ikke vejer særlig meget.
   De bedste hilsner
   Signe

   Like

 1. Hej Signe. Jeg er nysgerrig på at vide hvordan du har fået startet leveringen/uploaded dine billeder til Scanpix? Vil du dele din viden med mig? Pft. Bedste hilsner Irina

  Like

  1. Hej Irina
   Det er en lidt længere historie, men hvis det er fordi du selv er interesseret i at levere bileder til Scanpix, så synes jeg da bare, du skal ringe til dem og spørge, hvordan du evt. kan komme til det :-)
   De bedste hilsner
   Signe

   Like

   1. Tak for svar Signe, dét tror jeg at jeg vil gøre så, for synes ikke at deres hjemmeside er særlig informativ. Bedste hilsner Irina
    PS: din reportage fra De Hjerneløses Kirkegård er meget smuk – og det selvom historien er så makaber.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s