Optaget på fotografuddannelsen

Det er snart to år siden jeg startede som selvstændig (og selvlært) fotograf, og selvom jeg i al beskedenhed synes, jeg er ret dygtig til mit arbejde, så har jeg længe gået og overvejet, om jeg alligevel skulle prøve at søge ind på fotograf-uddannelsen (NEXT i København). Det kunne jo være fedt at blive endnu dygtigere.

Så jeg sendte en ansøgning afsted for en måneds tid siden. Jeg skulle også vise fem af mine billeder frem, og efter lange overvejelser faldt valget på disse fem:

Jeg har nu fået at vide, at jeg ikke bare er blevet optaget, men at jeg p.g.a. min erfaring også har fået merit for hele grunduddannelsen. Derfor er næste skridt nu hurtigst muligt at finde et praktiksted, der har lyst til at have mig de 2 år og 8 måneder, som det vil tage mig at færdiggøre uddannelsen.

Jeg er selv gået igang med at kontakte potentielle praktiksteder, som jeg tror kunne være super spændende og lærerige, men hvis du kender til dygtige fotografer eller gode praktiksteder på Sjælland, som du tænker kunne være et godt match, så må du endelig sige til.

Der er jo ingen garanti for, at jeg finder en praktikplads, så foreløbig fortsætter jeg ufortrødent arbejdet i mit eget firma, men hvis jeg er så heldig, at der dukker en spændende praktikplads op, bliver jeg selvfølgelig nødt til at skrue ned for aktiviteten.

Det bliver ret spændende at se, hvad der kommer til at ske, men lige nu tillader jeg mig bare at glæde mig over, at jeg er sluppet igennem det første nåleøje.

10 thoughts on “Optaget på fotografuddannelsen

  1. Hej Signe
    Herligt at du er kommet ind på fotografuddannelsen, tillykke med det.
    Jeg håber, du finder en praktikplads.
    Knus Lisbeth

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s