Kursus i have- og blomsterfoto 17. juni

Hvis du har lyst til at lære meget mere om have- og blomsterfotografering, så har du mulighed for at tilmelde dig det kursus, jeg holder den 17. juni kl. 10-16.30 i Ringsted.

SG1_4239_3Det er Haveselskabets Ringsted-kreds, der arrangerer kurset, og der er kun et begrænset antal pladser, så vent ikke for længe med at tilmelde dig, hvis du gerne vil med. Du kan læse mere om tilmelding mm. på Haveselskabets hjemmeside her

På kurset vil der både være et oplæg med masser af eksempler og gode råd til, hvordan du får de bedste billeder, og samtidig vil der være god tid til selv at prøve det af og få feedback på dine egne billeder – det er når man selv har kameraet i hånden, at man lærer allermest.

SG1_9825_1Kurset er både for nybegyndere og øvede, da det lave deltagerantal gør, at jeg kan nå rundt til alle og give individuel feedback.

Det er absolut en fordel, hvis man har et kamera, der kan mere end det, man har i sin telefon, men det er ikke et krav. Hvis man har en bærbar computer, må man også meget gerne tage den med, da det gør det meget lettere, når man skal have feedback på sine billeder

SG1_2736
Billedet her er fra et tidligere kursus i have- og blomsterfotografering

På kurset vil jeg også komme ind på nogle af de samme ting, som jeg skriver om i min blomster-fotograferings-serie her på hjemmesiden. Indtil videre har jeg udgivet tre indlæg i serien (Blomsterfotografering: Leg med dybdeskarpheden, Blomsterfotografering: Leg med lyset og Blomsterfotografering: Perspektiv), men der vil løbende komme flere.

Jeg glæder mig til forhåbentlig at møde nogen af jer, der læser med her, til en dag fyldt med have- og blomsterbilleder den 17. juni.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s