Ny side om have- og blomsterfotografi

Et af mine specialer er at fotografere haver og blomster. Jeg har flere gange skrevet indlæg her på siden med bl.a. gode råd til, hvordan man kan tage bedre blomsterbilleder, men jeg har savnet et sted, hvor det var dét, der var i fokus, så det ikke bare var noget, der blev presset ind mellem en masse andet.

Derfor har jeg længe gået og overvejet at lave en side, der udelukkende handlede om have- og blomsterfotografering, og den er nu blevet en realitet. Siden finder du på Havefotografi.dk og den har også fået egen Facebook-side og Instagram-konto.

HFScP2

Fremover vil alle indlæg, der handler om have- og blomsterfotografering (gode råd, annoncering af kurser og foredrag mm.) blive samlet her. Der vil også blive små foto-konkurrencer mm.

Jeg har allerede nu skrevet flere nye indlæg med med gode råd til, hvordan man kan tage bedre have- og blomsterbiller. Hvis du har lyst til at læse mere, så læg endelig vejen forbi Havefotografi.dk og følg med på Facebook-siden. Hvis du kender andre, der kunne være interesserede, må du også meget gerne dele et link til siden. Det er meget, meget sjovere at lave den slags, hvis der også er nogen, der får glæde af det :-)

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s