Foto-kursus “Haver og Blomster” den 25. september i Birkegårdens Haver

SG1_3807Er du glad for haver og blomster, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre til at tage smukke billeder af dem, så har du nu mulighed for at tilmelde dig mit heldagskursus i have- og blomsterfotografering.

Da der er sat et max på 12 deltagere, er der god tid til at få masser af individuelle råd og feedback, og det er derfor ikke afgørende, om du er meget øvet eller mindre erfaren.

birkegaarden-423Tid og sted: 25. september 2016 kl. 10.30-17 i Birkegårdens Haver

Birkegårdens Haver ligger ved Ruds Vedby på Vestsjælland ca. 1 times kørsel fra København.

Adressen er:
Birkegårdens Haver ApS
Tågerupvej 4 / Tågerup
Vestsjælland
4291 Ruds Vedby
www.birkegaardens-haver.dk

Det store haveanlæg med både prærie-, perma- og klosterhave, en engelsk/dansk og en japansk have og flere søer, er lukket for besøgende denne dag, så vi har stort set det hele for os selv, og selvom efteråret begynder at banke på, så er der stadig masser af smukke bede og blomster at fotografere.

SG1_4128

Program:

kl. 10.30: Velkomst og kaffe
kl. 10.45: Oplæg om have- og blomsterfotografering ved Signe Goldmann
kl. 11.45: Veksler mellem at tage billeder og få feedback (individuelt og i grupper)
kl. 12.30: Frokost
Kl. 13.15: Veksler mellem at tage billeder og få feedback (individuelt og i grupper)
kl. 15.30: Kaffe
kl. 15.45: Veksler mellem at tage billeder og få feedback (individuelt og i grupper)
Kl. 16.45: Afrunding og evaluering
kl. 17.00: Kurset er forbi

Underviser: Fotograf Signe Goldmann

Det er mig (Signe Goldmann), der står for undervisningen, og jeg har specialiseret mig i stemningsfulde billeder af haver og blomster. Jeg sælger bl.a. mine billeder til blade og magasiner, og er fast have-skribent og fotograf i det husstandsomdelte magasin VoresVilla. Nogen kender mig måske også fra min haveblog Signes Vals, der senere har ændret navn til Haven i Bjergene.

birkegaarden-397Medbring kamera, gerne bærbar computer og fornuftigt tøj

Man skal tage sit eget kamera med. Hvis man har et spejlrefleks-kamera er det at foretrække, men man kan også klare sig med et lommekamera eller evt. en iPhone (selvom det selvfølgelig ikke giver de samme muligheder)

Hvis du har en bærbar computer, er det også en rigtig god idé at tage den med. Når du løbende kan hente billederne ind på computeren, har vi bedre mulighed for at se dem igennem sammen, og det er lettere at give dig feedback på billederne.

Selvom vi har mulighed for at komme ind i varmen, så vil vi være ude i haverne det meste af dagen, så sørg for at få tøj på, der passer til årstiden. Vi har bestilt solskin, men da der aldrig er nogen garantier, er det en god idé at have både regntøj og gummistøvler med og en paraply, man kan holde over kameraet.

SG1_2736Transport:

Det tager ca. 1 time fra København i bil. Jeg har i øvrigt mulighed for at samle et par stykker op på Jyderup St. kl. 9.52 (og sætte jer af igen senere), hvis I ikke selv har bil.

Hvis du selv har bil og har mulighed for at have nogen med eller samle dem op ved en station på vejen, må du meget gerne skrive det i kommentarfeltet under indlægget her, med oplysninger om, hvor man har mulighed for at få kørelejlighed fra, og hvor mange pladser, der evt. er i bilen.

SG1_3920-psTilmelding og pris:

Prisen er 500,- kr. og inkludere kaffe, the og frokost (der vil være forskellige brød, pålæg og grønt, så man selv kan sammensætte en sandwich)

Tilmeldingsfristen er nu forlænget til lørdag den 24. september kl. 12.00.

Der er kun plads til 12 deltager på kurset. Tilmelding sker ved at sende en mail til signegoldmanns@gmail.com. Tilmeldingen er først gældende og bindende, når deltagergebyret er betalt, og det vil være efter først til mølle princippet.

Oplys følgende i mailen ved tilmelding:

  • Navn , e-mail og telefon
  • Hvilket kamera, du har med
  • Om du har bærbar computer med

Indbetaling skal ske til konto: 5301 0000488619

Skriv dit navn samt “Foto-kursus” på indbetalingen

Hvis du kender andre, der kunne være interesserede i at deltage i kurset, er du meget velkommen til at dele linket med dem.

birkegaarden-385