Bryllup

sune-seval-011-1080-12

SG1_5803 1080Byllupsfotografering:

Det er vigtig at have gode billeder fra den store dag, da det er nogle af de billeder, man resten af livet vil tage frem med jævne mellemrum for at mindes.

Derfor er det også vigtigt, at man vælger en fotograf, der har en stil man kan lide, og som samtidig er god til at fornemme, hvad det er man ønsker, så billederne bliver så personlige som muligt – for ingen brudepar er ens.


Pakker og priser:

Nogle vælger kun at have mig med til selve vielsen og til at lave portrætter af brudeparret efterfølgende, mens andre ønsker at have mig med hele dagen fra brudens forberedelser, vielsen, reception, festen, talerne og helt frem til brudevalsen.

Pakke 1: Vielse og bryllupsportrætter: 5.000 kr. (ca. 2½ time)

Pakke 2: Vielse, bryllupsportrætter og reception: 9.000 kr. (ca. 5 timer)

Pakke 3: Hele dagen fra brudens forberedelser frem til brudevalsen: 15.000 kr. (12-14 timer)

En tredjedel af beløbet betales som depositum i forbindelse med bookning (ved aflysning op til en måned før brylluppet, får man halvdelen af depositumet tilbage – ved senere aflysning er der ingen tilbagebetaling af depositum).

SG1_5406hj4
sune-seval-022-1080Levering af billeder:

Billederne får man som store jpg-filer, som man selv kan få printet, hvis man ønsker det. Der er også mulighed for at bestille print eller foto-bog gennem mig. Prisen for det vil selvfølgelig afhænge af, hvad ens ønsker er.

Thomas og Ninas Bryllup 5Du kan se billeder fra nogle af de bryllupper, jeg har fotograferet her