Bryllup

sune-seval-011-1080-12

SG1_5803 1080Byllupsfotografering:

Det er vigtig at have gode billeder fra den store dag, da det er nogle af de billeder, man resten af livet vil tage frem med jævne mellemrum for at mindes.

Derfor er det også vigtigt, at man vælger en fotograf, der har en stil man kan lide, og som samtidig er god til at fornemme, hvad det er man ønsker, så billederne bliver så personlige som muligt – for ingen brudepar er ens.


Pakker og priser:

Nogle vælger kun at have mig med til selve vielsen og til at lave portrætter af brudeparret efterfølgende, mens andre ønsker at have mig med hele dagen fra brudens forberedelser, vielsen, reception, festen, talerne og helt frem til brudevalsen.

Pakke 1: Vielse og bryllupsportrætter: 4.500 kr. (ca. 2½ time)

Pakke 2: Vielse, bryllupsportrætter og reception: 8.000 kr. (ca. 5 timer)

Pakke 3: Hele dagen fra brudens forberedelser frem til brudevalsen: 12.500 kr. (12-14 timer)

En tredjedel af beløbet betales som depositum i forbindelse med bookning (ved aflysning op til en måned før brylluppet, får man halvdelen af depositumet tilbage – ved senere aflysning er der ingen tilbagebetaling af depositum).

SG1_5406hj4
sune-seval-022-1080Levering af billeder:

Billederne får man som store jpg-filer, som man selv kan få printet, hvis man ønsker det. Der er også mulighed for at bestille print eller foto-bog gennem mig. Prisen for det vil selvfølgelig afhænge af, hvad ens ønsker er.

Mange vil gerne se og vise bryllupsbillederne så hurtigt som muligt. Jeg forsøger derfor at få mindst en håndfuld af de bedste billeder redigeret og klar allerede dagen efter. De bliver lagt på min hjemmeside, så man kan dele linket med venner og familie eller f.eks. på facebook. Resten vil være klar indenfor 3-4 uger – men for det meste før.

Jeg udvælger de bedste billeder og redigerer dem. Til et heldagsbryllup vil det typisk være ca. 300 billeder. Jeg vurderer samtidig, om billedet egner sig bedst til farve eller sort/hvid.  Thomas og Ninas Bryllup 5Du kan se billeder fra nogle af de bryllupper, jeg har fotograferet her