Billeder, tekst og video til virksomheder

Ved dine kunder, at du findes? Ved de, hvad det er, du er god til? Og ved de, hvorfor de skal vælge dig?

Hvis ikke, så kan jeg hjælpe dig med billeder, tekst og små videoer. Jeg er rigtig god til at indfange, hvem du er, og hvad der er lige netop dine kvaliteter, så dine kunder også kan få øje på det.

Billeder – personlige og stemningsfulde

Det gode billede er ikke bare teknisk i orden, men fanger også de rigtige følelser og stemninger, og det fremhæver de kvaliteter, som virkelig viser dig, din virksomhed og dine produkter bedst muligt.

Når jeg kommer ud til dig, er mit vigtigste redskab i virkeligheden ikke mit kamera, men min evne til på den ene side hurtigt at få en stærk fornemmelse af både dig og dit produkt, og på den anden side at kunne leve mig ind i, hvad det er, der er vigtigt for dine kunder. Det er forudsætningen for, at jeg kan indfange det på den rigtige måde med kameraet.

Tekst – klar, præcis og overbevisende

Jo mere klart og præcist en tekst får fortalt det, den skal, jo større chance er der for, at den bliver læst, og des stærkere og mere overbevisende vil den også stå i dine kunders bevidsthed.

Det handler ikke om at overtale dine kunder til noget, de egentlig ikke har lyst til, eller sælge dem noget de ikke har brug for. Det handler i stedet om at fremhæve de kvaliteter, der gør, at de kan se, at de faktisk har lyst til eller brug for lige præcis det, du kan tilbyde.

Med min baggrund som retoriker, er jeg uddannet til at skrive tekster, der er klare, præcise og overbevisende, og som passer til lige netop den situation og det medie, de skal fungere i.

Video – stærk kommunikation i den rigtige sammenhæng

Levende billeder og lyd kan noget andet end tekst og still-billeder, og i nogle sammenhænge kan det være en rigtig stærk måde at kommunikere på.

Jeg kan hjælpe dig med at finde ud af, hvornår det ville være en god idé med en video, og hvordan vi kan skrue den sammen, så den har den største effekt og får fortalt den rigtige historie.

Kombiner billeder, tekst og video

Ofte hyrer man én person til at lave billeder og evt. også video og en anden til at skrive teksterne. Fordelen ved at jeg kan alle tre ting er, at du ikke skal bruge tid på at sætte flere personer ind i, hvad det er, du ønsker at kommunikere. Samtidig sikrer du dig, at der er en stærk sammenhæng mellem billeder, tekst og video, så kommunikationen virker mere helstøbt og professionel.

Løbende opdateringer af hjemmeside, Facebook mm. med billeder og tekst

dorthe653

I en travl hverdag kan det være svært at få tid til at opdatere hjemmesiden eller få lagt nye indlæg og billeder  på Facebook, Instagram ol. – også selvom du måske godt ved, at det er vigtigt, og at det lige netop er det, der skal til for at komme ud til de rigtige kunder.

Hvis du eller en af dine medarbejdere gerne vil blive bedre til at få det gjort, så kan jeg hjælpe med gode råd og sparring f.eks. om, hvordan I kan tage bedre billeder.

Hvis du holder til i Odsherred, Kalundborg eller Holbæk, kan vi også aftale, at jeg står for det og kommer forbi med jævne mellemrum og tager et par billeder og skriver en kort tekst, som jeg f.eks. kan lægge på Facebook eller hjemmesiden for dig.

Det er meget forskelligt, hvad man har behov for, og hvad man selv har lyst til at stå for. Derfor giver det også mest mening, at vi sammen finder ud af, hvad det er, du og din virksomhed har brug for, og hvor det evt. i en periode ville give mest mening at få noget hjælp eller vejledning.

 Hjemmesider

Har du brug for en ny hjemmeside, kan jeg sætte en side op for dig (i WordPress), og hjælpe med at finde en skabelon og rette den til, så den passer til din virksomhed.

 

Priser og klippekort

Timepris: 800 kr. + moms.

Klippekort med 10 klip: 14.000 kr. + moms
(1 klip = 2 timer, hvilket giver en timepris på 700 kr. + moms)

Tilbud til virksomheder i Odsherred

Da afstanden er kortere, og det derfor er lettere for mig at planlægge og nå rundt til flere på en dag, kan jeg tilbyde en billigere lokal tilbudspris, hvis du har virksomhed i Odsherred Kommune.

Timepris 750 kr. + moms

Klippekort med 10 klip: 13.000 kr. + moms
(1 klip = 2 timer, hvilket giver en timepris på 650 kr. + moms)

Kørsel er gratis indenfor Odsherred Kommune.

 

Eksempler på timeforbrug:

Billeder: 5-10 billeder, 2 timer

1 times fotografering on location vil normalt også kræve 1 time til efterfølgende sortering og redigering og munde ud i 5-10 billeder (afhængig af location, typer af billeder mm.)

Billederne leveres som elektroniske filer i både høj opløsning til print, samt i lavere opløsning til hjemmeside og Facebook.

Mindre videoer: ½-2 minutter lange

Der er stor forskel på, hvor tidskrævende en video er at producere. Hvis det kun er en enkelt person, der står det samme sted og taler, og der efterfølgende ikke skal klippes så meget i det, kan det selvfølgelig gøre langt hurtigere, end hvis der skal optages flere steder, af flere aktiviteter og fra flere vinkler. 

1-3 timer til planlægning/drejebog,  1-2 timer on location til opstilling og optagelse, 5-10 timers efterfølgende redigering.