Persolige hjemmeside-billeder

Bruger du billeder på din hjemmeside? Er de gode nok? Og giver de det rigtige indtryk af dig eller din virksomher?

BryllupBillederne er noget af det første, vi “læser”, når vi kommer ind på en hjemmeside, og allerede inden vi læser de første ord, har billederne været med til at give os en fornemmelse af, hvad det er for en person eller virksomhed, vi har med at gøre.

Hvad enten man er kunsthåndværker, restauratør, politiker eller driver en større eller mindre virksomher, så er det vigtigt at de billeder, man bruger er med til at undebygge ens image.

SG1_5742_1Hvorfor vælge en fotograf?

Nogle vælger at bruge stock-billeder fra billedbureauerne. Det sikrer at billederne ser professionelle ud og har en høj kvalitet, men af gode grunde bliver de ikke særligt personlige. Samtidig risikerer man også, at en af konkurrenterne har valgt at bruge netop det samme billede.

Andre vælger selv at tage billeder, der viser mere om personen eller virksomheden, men med mindre man er en dygtig fotograf, så kan det ofte være svært at fange den rigtige følelse eller stemning og få det til at se professionelt ud.

Derfor er det værd at overveje, at få en professionel fotograf til at tage de vigtigste billeder til hjemmesiden – og ikke mindst de steder, hvor det er vigtigst, at billederne er personlige.

sg1_9656bVælge den rigtig fotograf

Forskellige fotografer har forskellig stil, og nogen vil sikkert passe bedre til dig eller din virksomhed end andre.

Selv gør jeg meget ud af at sætte mig ind i, hvad det er for en person eller virksomhed, jeg skal tager billeder for, så jeg kan ramme den rigtig stemning og de rigtige følelser i mine billeder.

SG1_1750Samtidig er det også vigtigt at have for øje, hvad der er for en oplevelse, billederne skal give dem, der kommer ind på din hjemmeside. Det handler ikke kun om, hvad du gerne vil vise, men også om, hvad kunderne gerne vil se, og hvordan de kan se sig selv i det.

Jeg gør derfor også meget ud af at prøve at sætte mig i dine kunders sted, så jeg kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilke billeder der ville være gode at få med – også billeder du måske slet ikke selv havde tænkt over, kunne være vigtige

Bred kommunikations-baggrund

dorthe627b

Selvom jeg idag primært arbejder som fotograf, så har jeg en bred kommunikations-baggrund, jeg kan trække på. Jeg har bl.a. en bachelor i retorik, har tidligere arbejdet med kommunikationsrådgivning af iværksættere og mindre virksomheder på et erhvervskontor, og så har jeg mange års erfaring med politisk kommunikation.

Når jeg skal tage personlige billeder til din hjemmeside, kan jeg derfor heller ikke undgå at tænke dem ind i den bredere sammenhæng – de er ikke løsrevne billeder, man bare klistrer på som pynt bagefter, men derimod en vigtig del af den samlede kommunikation, og de er i høj grad med til at fortælle historien.

Demokratiskolen180

Hvis du lige nu skal til at igang med at få lavet hjemmeside, eller f.eks. er ved at få lavet nyt design på din hjemmeside, er det en rigtig god idé at kontakte mig tidligt i processen, så billederne også kan tænkes bedst muligt ind i forhold til designet og omvendt.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for at høre mere – lige nu har jeg i øvrigt et særligt tilbud til iværksættere og små virksomheder.