Info

Signe GoldmannFotograf, skribent og haveentusiast

Jeg har tidligere i mit liv flirtet med tanken om at blive fotograf, men livet førte mig ad andre spændende veje, så det var først, da jeg for ca. 6 år siden startede med at have-blogge, at jeg for alvor fik gang i kameraet.

Det er siden blevet til mange, mange tusind billeder af haver og blomster og hvad dertil hører, og både fotografen og kameraet er blevet opdateret så meget undervejs, at jeg i dag har gjort det til min levevej.

Jeg skriver også artikler og ud over min store interesse og viden om haver, så kan jeg trække på, at jeg har læst retorik på Københavns Universitet.

Selvom det var blomsterne, der fik mig igang, så er motiverne i dag oftere mennesker – enten som portrætter eller i reportager.

Følg mit haveliv på bloggen: Haven i bjergene

En stor del af min fritid bruger jeg i min egen have, der ligger i naturskønne omgivelser mellem bakkerne i det smukke Odsherred. Hvis du har lyst til at følge med i mit haveliv, er du velkommen til at kigge forbi min have-blog: Haven i bjergene. Jeg skriver i øvrigt også om have for magasinet VoresVilla

Kontakt

Email: mail@signegoldmann.dk
Mobil: (+45) 60 10 10 32
Adresse: Skamlebækvej 2, 4540 Fårevejle