Kurser og foredrag

SG1_2736

Heldagskursus i Have- og Blomsterfotografering:

Man kan booke mig til en hel kursusdag, hvor jeg først holder et oplæg, og vi derefter bruger en masse tid ude i haven med kameraerne og løbende feedback på billederne både individuelt og i grupper. For at jeg kan nå rundt til alle og hjælpe og rådgive, kan der ikke være mere end 10-12 deltagere.

Dette kursus koster 6.000 kr. + moms og transport.

Arrangørerne af kurset skal sørge for, at der er en have, vi kan komme ud og fotografere i, og at der er et sted, hvor vi kan sidde samlet til PowerPoint foredrag (det kan evt. vises på min computer eller et fjernsyn, men det er ikke ideelt – det kan dog være nødvendigt, hvis kurset f.eks. foregår i et privat hjem). Der skal også være mulighed for, at deltagerne kan sidde med deres medbragte computere, så vi kan se billederne igennem.


24. maj 2016 SG1_0392Kursus i min egen have

Det er planen, at jeg på et tidspunkt også vil arrangere heldags Have- og Blomsterfotograferings-kurser i min egen have, hvor man som enkeltperson kan tilmelde sig. Kurserne vil blive annonceret både på denne side under “NYT” samt på min facebook-side, så følg endelig med der hvis du kunne være interesseret.


SG1_3819Foredrag om Have- og Blomsterfotografering:

Jeg kommer også gerne ud til f.eks. et aften-foredrag et par timer, hvor jeg viser en masse af mine billeder og giver gode foto-råd. Her er der ikke nogen begrænsning på deltagerantallet.

Foredraget koster 3.000 + moms og transport


For både øvede og nybegyndere:

Typisk er havefolk på meget forskelligt niveau, når det kommer til at tage billeder. Nogle tager mange billeder og har avancerede spejlreflekskameraer, mens andre ikke er så øvede og klarer sig med et lommekamera eller iPhonen. Det er derfor både ved kurser og foredrag en udfordring at sørge for, at det ikke bliver for kedeligt for de øvede, men samtidig må det heller ikke være så svært eller teknisk, at det ikke er relevant for de mere uøvede.

SG1_3749På heldagskurserne håndterer jeg niveauforskellene ved at dele folk op i mindre grupper (så f.eks. de mest øvede er sammen) og ved at have tid til at rådgive individuelt. I foredraget vil størstedelen være eksempler og gode råd om have- og blomsterfotografering generelt, som man kan have glæde af, uanset hvilket niveau, man er på. Der vil selvfølgelig være nogle råd og eksempler, som henvender sig mere til de øvede, mens andre er til de mindre øvede eller dem, der ikke har et kamera, de kan indstille så meget på.

Jeg kan også sagtens sammensætte både kurser og foredrag, der retter sig mere specifikt til en bestemt gruppe – men ring til mig så jeg kan høre mere om, hvad I ønsker.