Rettigheder

Billeder på hjemmesiden

Alle billeder på denne hjemmeside er taget af Signe Goldmann og må ikke bruges i andre sammenhænge uden forudgående aftale med fotografen. Det samme gælder i øvrigt teksten.

Billeder leveret til private

Som fotograf har jeg som udgangspunkt rettighederne til alle billederne, med mindre andet er aftalt (hvilket også afspejler sig i prisen).

Ved f.eks. portrætter og bryllupsbilleder får man udleveret billederne som store jpg-filer, som man er velkommen til at dele med eller få printet til venner og familie. Hvis portrætter offentliggøres (f.eks. i en avis), skal det fremgå, at jeg er fotografen. Man har ikke ret til at videresælge billederne.

I nogle tilfælde vil jeg også selv bruge billederne på min hjemmeside eller f.eks. i annoncer eller opslag på facebook, for at kunne vise mit arbejde frem. Hvis der er billeder, man ikke ønsker offentliggjort, er jeg dog meget lydhør.

Billeder til blade, magasiner og aviser

Prisen for billeder afhænger af hvordan de bruges (bl.a. forside, helside eller mindre billeder). Man kan tilkøbe sig eneret på at vise billedet. Fotografen skal altid krediteres. Hvis jeg opdager, at et billede er brugt uden forudgående aftale, sender jeg en faktura på 2 gange den mormale pris.